Stapelgedicht

Creativiteit met bestaande dingen… in dit geval met de titels van boeken uit je eigen boekenkast. Ik werd van de week uitgedaagd door mijn vriendin Ingeborg met ‘Stapelgedichten maken, doe je mee?

Nou ben ik nog maar net terug van vakantie en omdat veel van de boeken, die ik gelezen heb in e-reader formaat zijn, is dat wat lastig stapelen. 🙂  Maar vandaag ruimde ik de tas met vakantieboeken op en één daarvan heeft de titel ‘Je bent geweldig’ van Jill Mansell.  En dat werd de start van mijn zoeken in mijn stapels boeken.

De wondere weg
 Hoe maak ik van een olifant weer een mug?
Ik wil best wel wat leren maar ik ben geen dom sponsje
De zoektocht
Start vandaag met lichter leven
Search inside yourself
De helende reis
Je ongekende vermogens
Je leven een bron van vreugde
Je bent geweldig.

Dus nu heb ik ook een stapelgedicht gemaakt, zonder rijm, want dat hoeft gelukkig niet. Ik vond het een hele leuke uitdaging en ik ben benieuwd, wie er ook een stapelgedicht kan verzinnen met de boeken in zijn of haar kast. Je kunt het delen via Facebook, Instagram of gewoon hieronder aan mij opsturen. En misschien verzin ik de komende dagen er nog wel eentje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.