Achtergrond is belangrijk

Elke dag zet je je computer aan en dan wacht je, totdat alle programma’s zijn opgestart. Intussen kun je natuurlijk een kopje thee zetten, even naar de wc gaan of zit je gewoon op je stoel te wachten.
Heb je er wel eens bij stil gestaan, dat je de achtergrond daarbij heel vaak bekijkt? Meestal onbewust zie je de daar een plaatje of een foto staan, maar meestal zie je het niet eens meer. Het is iets wat je onbewust ziet, dus eigenlijk niet. Net als reclames doen met hun beelden en muziek, terwijl je niet kijkt naar de televisie tijdens de pauzes.

Waar je misschien nog nooit over hebt nagedacht is dit: Je kunt jezelf positief motiveren! Zet een plaatje op je desktop van je computer en kies er dan een, die jou motiveert, je ideeën geeft of jou aan het denken zet. Zo zijn er vele mogelijkheden, er komen zoveel plaatjes van mensen langs, die meer voor je kunnen betekenen.

Ik maak nu bewust elke week de keuze voor een nieuwe achtergrond van mijn computerbeeld. De plaatjes en foto’s die ik heb opgeslagen bekijk ik, klik ik dan aan en met de rechtermuisknop klik ik dan ‘Set as desktop background’. Vind je één keer in de week veranderen te veel, dan kun je natuurlijk ook voor eens per maand gaan.

Hieronder de laatste 4 wallpapers/backgrounds van mezelf, ter inspiratie voor jou:
welke kies jij voor jouw achtergrond?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.