Feestje gevierd!

Eerder schreef ik al dat dit jaar voor mij een feestjaar is. Ik ben 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Mijn collega’s hebben er afgelopen donderdag -28 september- een feestje van gemaakt! 

 

 

 

 

 

 

 

Ik werd thuis opgehaald, toeterend en wel. Ik werd betoeterd door mijn oude kinderen (van vorig jaar) en mijn schoolklasje van nu. 

 

 

 

 

 

 

 

Onder de slingers deden we ook nuttige dingen: een MT-vergadering. Tussen de middag werd ik verrast door een lekkere lunch en een toneelstukje over koning juf Nienke, een aanzoek, een aantal rovers met bezems en zwaarden en de bevrijding. Chaos en erg grappig! Wat een geweldige dag om op terug te kijken!!!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.