Plan in uitvoering

Ik kom net deze afbeelding tegen en het geeft goed weer wat ik dacht over mij en het proces, waarin ik nu zit. Het kwam ter sprake bij de fysio en daarom vind ik het zo van toepassing.

Ik had het over de goede en minder goede dagen en dat het soms zo kan tegenvallen. Kan ik de ene dag iets wel, dan lukt het toch niet de volgende dag… en toen zei zij, dat het herstel met een golvende beweging gaat.

Dus ben ik op zoek gegaan met een doel op een berg. ik bedoel, dat past toch goed bij mijn verhaal? šŸ™‚

 

2 reacties

 • Marlies

  Beste Nienke,

  Wat is jouw verhaal over herstel na de schouderbreuk mooi en wat helpt het om anders naar het einddoel te kijken.
  Ik was de moed aan het verliezen, nu na vijf weken en nog zo weinig verbetering in mijn arm en schouder…. Dankzij jouw blog begrijp ik dat het tijd nodig heeft en dat het een lang proces is. Maar dat doel bereik je uiteindelijk.

  Het is voor jou nu 3 jaar geleden, dus geen idee of je hier nog de reacties leest. Maar toch bedankt!
  Groeten, Marlies

  • Haai Marlies,
   Ik lees inderdaad nog steeds reacties. šŸ˜€ Veel te fijn om anderen een kans te geven mijn ervaringen te laten lezen, zodat ze een beetje weten, waar ze aan tie zijn. Dat miste ikzelf heel erg, vandaar.
   Sterkte met alles šŸ¤—
   Groeten van Nienke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.