32 maart

See the source imageGisteren (dinsdag) vertelde ik de kinderen van mijn klas, dat het woensdag 32 maart zou zijn.
1 april zou het dus pas op  donderdag zijn. De kinderen vroegen me hoe dat kwam en ik vertelde dat het schrikkeldag is, ze weten toch wel wat dat is… 🙂

Het was vandaag dus erg grappig, dat er nog 3 kinderen er heilig van overtuigd waren, dat het schrikkeldag was en dat het pas donderdag 1 april zou zijn. De ouders hadden zelfs meegewerkt aan mijn grap en hadden mij gelijk gegeven. Ze kwamen met een dikke glimlach binnen. Heerlijke onderonsjes.

Het blijft een leuke dag met alle grappen. Om kwart over 10 zeggen, dat ik vind dat ze niet goed gewerkt hebben en dat we de pauze overslaan. Al die verschrikte gezichten… tot na 10 seconden één kind ‘ 1 APRIL !!! ‘ roept.

Maar het mooiste was toch toen ik thuiskwam en mijn jongste zoon tegen me zei: “Mam, het was vandaag helemaal geen 32 maart!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.