Trots op 100 happy days

Dat heb ik gedaan: 100 dagen lang elke dag een foto gemaakt van wat mij blij maakt.

De ene dag had ik meerdere foto’s om uit te kiezen, een andere dag kostte me dat veel moeite. Maar het is me gelukt. Ik begon op 16 september 2014 en op 26 december kwam ik erachter, dat ik al bezig was met dag 102… dat zegt genoeg toch?

Ik raad het iedereen aan, om ook zoiets te doen. Je kunt de foto’s delen op Twitter, Facebook of op Instagram. Of je zoekt de site op, die gaat over deze actie: 100happydays

Omdat ik je wil inspireren en wil laten zien, dat het mogelijk is, zie je hier de link naar mijn fotoboek. Het fotoboekje zelf staat op de kast, maar hier kun jij kijken naar wat mij 100 dagen heeft bewogen. Ik wens je veel kijkplezier!

LINK naar online fotoboekje

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.