Pubers en wifi

Lastige kinderen? Heb jij even gelukOp 1 april ga ik naar de Omdenkshow van Berthold Gunster: “Lastige kinderen? Heb jij even geluk! Een verjaarscadeautje aan mezelf, en nee het is geen grap!

Vandaag zag ik onderstaand filmpje over op vakantie gaan met pubers en het probleem, dat ontstaat als er geen Wi-Fi is. Bekend probleem met onze 3 puberzonen… op sommige campings konden ze hun sociale contacten niet onderhouden. De eerste keer was 4 jaar geleden, toen we ons hier nog niet zo van bewust waren. Daarna wilden we ook zelf wel Wi-Fi als het even kon. 🙂
De afgelopen 2 jaar hebben we rekening gehouden met hun wensen daarin en vonden we mooie plekken om te kamperen met zwembad/zee en Wi-Fi voor hen. Ik ben het namelijk helemaal met Gunster eens, dat je daar wel degelijk rekening mee moet houden. Maar als er onderweg op de doorgangscampings geen Wi-Fi is, dan hebben ze wel pech… en eerder naar huis? Dat gaat zeker niet gebeuren!

Hieronder de video over zijn ideeën omtrent pubers en Wi-Fi. Met humor legt hij het toch maar briljant uit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.